Bakan Eroğlu Çiftçilere 'Evet' Dedirtti

Balıkesir’in Balya ilçesini ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çiftçilere hep bir ağızdan "evet" dedirtti.

Bakan Eroğlu Çiftçilere 'Evet' Dedirtti
Orman ve Su İşleri Bakanlığının temel atma programı için Balıkesir’in Balya ilçesine gelen Bakan Veysel Eroğlu, kapalı pazar yerinde çiftçilerle buluştu. Anayasa referandumunu gündemine alan Bakan Eroğlu, "Türkiye’de artık geçmiş dönemdeki kavgaların, istikrarsızların sona ermesi lazım. Bunun için yapılacak ne biliyor musunuz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve MHP’nin çok değerli Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Türkiye’deki bu istikrarsızlığa son verelim. Çünkü kısa süreli hükümet dönemi yüzünden Türkiye büyüyemiyor. Ekonomik krizler oluyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür eden Eroğlu, "Milletin istiklali ve istikbali için çok büyük bir adım attılar. Yeni bir sistem, hükümet sistemi. Cumhurbaşkanlığı sistemi. Bunun o kadar çok faydası var ki. Cumhuriyet 1923 yılında kuruldu. Bugüne kadar 93 yıl geçti. 65 hükümet kuruldu. Bir hükümetin ömrü ne kadar 16 ay. Bizim dönemi çıkarsanız 10 buçuk ay" dedi.

Konuşmanın sonunda çiftçilere "evet" dedirten Bakan Eroğlu, gölet ve barajların temelini atarken, köylülere de sertifikalarını dağıttı.

Kaynak: İHA