Seydikemer Emniyet Müdürlüğü'nden Okullar Bölgesinde Denetim

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okulların bahçesinde ve etrafında narkotik köpeğiyle birlikte denetim yaptı.

Seydikemer Emniyet Müdürlüğü'nden Okullar Bölgesinde Denetim
Kimyasal özellikli uyuşturucu madde olmak üzere diğer uyarıcı ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile zararlı alışkanlıklarla mücadele amacıyla yapılan uygulamalar Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aksatılmadan uygulanıyor.

Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hem okulla hiçbir ilgisi bulunmayan, hem de öğrenci ve öğretmenlerin güvenliğini tehdit eden, eğitim öğretim hizmetlerinin yürütülmesine engel olan kişileri okul çevresinden uzaklaştırırken hem de okulların etrafında narkotik köpeğiyle birlikte arama yaptı.

Seydikemer İlçe Emniyet müdürlüğü Ekipleri okul bahçelerinin yanı sıra okulun etrafındaki binaları köpekle birlikte didik didik aradı. Binaların dışında okul çevresinde gıda ürünü satan büfe, lokanta gibi işletmeler tek tek polis ve narkotik köpeği tarafından arandı. Polisin uygulamasından öğretmenler ve çevredeki vatandaşlar memnun kaldı.

Okuldan çıktıklarında polisleri gören öğrenciler uygulamalardan çok memnun olduklarını söyledi.

Uygulamayı gören mahalle sakinleri ise uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek polis ekiplerine teşekkür ettiler.

Uygulamayı gören bir vatandaşlar, Uyuşturucu gibi maddelerle mücadele etmek ve güvenlik tedbirlerini artırmak, bu konuda duyarlı olmak çok güzel. Okulumuzun çevresinin güvenli olması daha da güzel. Devletimizden Allah arazı olsun uygulamalardan memnunum. Polis teşkilatımıza, ilçe Emniyet Müdürümüze bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaları sıklıkla yaparlarsa hem emniyet teşkilatımız hem de ilçemiz için daha iyi olacağını düşünüyoruz. Dolayısıyla biz çalışmalarından dolayı polislerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah bu çalışmalar sık sık olursa daha iyi olacağını biliyoruz. Bu konuda biz de polislerimize yardımcı oluyoruz. Bu çalışmaları sıklıkla yaparlarsa okul önlerinde, okul girişlerinde ve çıkışlarında daha da güzel olacağını düşünüyoruz. Dedi.
Kaynak: İHA