Osmaniye'den Kısa Kısa

Osmaniye’de, Mutlu Kadın El Ürünleri Sergisi açıldı.

Osmaniye Belediyesi Eğitim Merkezi (OBEM) tarafından açılan kurslara katılan kadınların hazırladığı ürünler, Mutlu Kadın El Ürünleri Sergisi ile beğeniye sunuldu.

OBEM bünyesinde açılan el ürünleri sergisinde kadınların yaptıkları ürünleri satarak, elde edilen gelirin yardıma muhtaç kadınlar yararına kullanılacağı kaydedildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu, serginin açılışını yaparak usta öğreticiler ve kursiyerlere teşekkür etti.

- Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'sorumluluk alanı huzur' toplantısında vatandaşlara, hırsızlık, dolandırıcılık konularında bilgi verildi.

Vatan Mahallesi’nde bulunan Şehit Piyade Er Mevlüt Aydoğan Ortaokulunun konferans salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, vatandaşlara, hırsızlık ve dolandırıcılıkla ilgili tedbirler hakkında bilgi verdi.

Gökduman, hırsızlık olaylarında alınacak tedbirlerin yanı sıra huzurlu ve güvenli bir ortamın oluşturulabilmesi için suçla mücadelede vatandaşın katkısının önemli olduğunu belirterek, “Vatandaşımızın emniyet görevlilerine yardımcı olması gerekmektedir. Herhangi şüpheli bir durumla karşılaşıldığında en kısa sürede 155 polis imdat hattına bildirilmelidir.” dedi.

Gökduman, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Kaynak: AA