Çay Ocağına Uyuşturucu Baskını Kamerada

Fatih’te bir çay ocağına düzenlenen uyuşturucu operasyonu polis kamerasına yansıdı.

İstanbul Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih’te bir çay ocağında uyuşturucu satıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, çay ocağı takibe alındı. Yapılan takiplerin ardından çay ocağına operasyon düzenlendi.



Son pişmanlık fayda etmedi

Çay ocağına baskın yapan ekipler, R.A. (65), Y.K (41) isimli iki şüpheliyi gözaltına alındı. Gözaltına alınan bir şüphelinin kelepçelendikleri esnada ’pişmanım’ dediği polis kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, yapılan aramalarda 22 kilogram ot esrar, 360 gram toz esrar, 1 elek ve 2 adet hassas ele geçirildi. Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

Operasyon anı kamerada

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, ekiplerin belirlenen çay ocağına baskın düzenledikleri görülüyor. Ekipler, çay ocağında bulunan şüphelileri gözaltına alıyor. Gözaltına alınan bir şüphelinin ’pişmanım’ dediği anlarda polis kamerasınca görüntüleniyor. Aramalarda ise çok çeşitli miktarlarda uyuşturucular ele geçiriliyor.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA