Hisarcık MYO'da 'Karadeniz Gecesi'

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından organize edilen Karadeniz Gecesinde müzik grubunun seslendirdiği parçalarla Karadeniz yöresine özgü horon oyununu oynayan gençler gönüllerince eğlendiler.

Hisarcık MYO'da 'Karadeniz Gecesi'
Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Halil İbrahim Demir’in organize ettiği, ilçe esnafından Halil Koca’nın katkısıyla Meslek Yüksek Okulu Mehmet Ali Tahtalı Amfisinde gerçekleştirilen Karadeniz Gecesinde öğrencilerden oluşan müzik grubu seslendirdiği Karadeniz yöresine ait parçalarla öğrencilere müzik ziyafeti sundu. Daha sonra piste çıkan ve bitmek bilmeyen bir enerji ile Karadeniz yöresine özgü horon oyununu oynayan gençler gönüllerince eğlendiler.

Etkinliği organize eden Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Halil İbrahim Demir, “Gerçekten güzel ve büyük bir etkinlik oldu. Programa yoğun ilgi gösteren öğrenci arkadaşlarıma unutamayacakları bir Karadeniz gecesi yaşatmanın mutluluğunu duyduk. Programa katkılarından dolayı ilçe esnafından Halil Koca’ya, Hisarcık Belediyesine, okul idaresine ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin Karadeniz Gecesine, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Vasfi Kahya, Öğretim görevlileri, Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var ile öğrenciler katıldı.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA