Burhaniye'de Belediye Sağlıkçıları Yemekte Buluşturdu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde sağlık çalışanları ile bir araya geldi. .

Burhaniye'de Belediye Sağlıkçıları Yemekte Buluşturdu
Burhaniye Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faruk Kendigelen, Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Yalçın Vurupalmaz, ilçede görev yapan doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları ile Burhaniye Belediyesi sağlık personeli katıldı.

Yemek, Burhaniye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faruk Kendigelen’in konuşmaları ile başladı.

Belediye Başkanı Necdet Uysal’a teşekkür eden Dr. Kendigelen, “Değerli Belediye Başkanımız sağlık hizmetlerinde her zaman olduğu gibi Tıp Bayramında düzenlediği bu yemek ile de yanımızda olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Necdet Uysal, sağlıkçıların 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Burhaniye Devlet Hastanesinin kuruluşundan itibaren emeklerinin olduğunu ifade eden Başkan Uysal, “Hastanemizin ve sağlık hizmetlerinin daha iyi olması için doktorlarımızın, yetkililerimizin elinden geleni yaptığını biliyorum. İnşallah yeni yapılan devlet hastanemiz de en kısa sürede biterek daha iyi şartlarda hizmet edebileceksiniz. Biz bu gece istedik ki sizlerle birlikte olalım. Ben yeniden Tıp Bayramınızı kutluyor ve sağlık mutluluk diliyorum” dedi.

Kaymakamı Hüseyin Öner’de “ Sözlerime bizleri buluşturup bir araya getirdiği için Belediye Başkanımıza teşekkür ederek başlamak istiyorum. Fedakârlık isteyen bir meslek yürütüyorsunuz. En önemlisi de ulvi bir meslek Ben iki yıldır Burhaniye’de görev yapıyorum ve Burhaniye’de yürütülen sağlık hizmetlerinden ciddi bir şikâyet almadım. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum ve bu vesileyle 14 Mart Tıp Bayramınızı tekrar kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Körfezin ünlü ses sanatçısı Ayça sahne aldı.
Kaynak: İHA