Vali Karaloğlu'na Ziyaret

Antalya Vali Münir Karaloğlu, TOBB Antalya Kadın Girişimci Kurulu üyesi ve 'Kadınlar Çiçek Açıyor Antalya Turizm Projesi' Yürütme Kurulu Başkanı Hatice Bozkurt ile kurul üyeleri Şule Billur ve Nurten Ünsev'i makamında kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Bozkurt, Vali Karaloğlu'na proje kapsamında Turizm Haftası'na paralel olarak 21-23 Nisan tarihlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilecekleri 'Kadınlar Çiçek Açıyor 1. Uluslararası Antalya Turizm Festivali' (IWAP) hakkında bilgi verdi.

Bozkurt, festivalde dünyanın çeşitli ülkelerinden davet edilen kadın turizmcilere sadece deniz, kum ve güneşten ibaret olmayan Antalya'nın farklı yüzünü göstermek istediklerini belirtti.

Bozkurt, 'Festivalde Antalya'nın sanatsal, tarihi, doğal güzelliklerini de göstermek istiyoruz. Üç gün boyunca turizmci motivasyon buluşması, çeşitli sanatsal etkinlikler içeren IWAP gala gecesi, Karaalioğlu Parkı'nda kermes ve ekolojik tur gezilerinin yer aldığı renkli bir festival programı hazırladık.' diye konuştu.

Kaynak: AA