Çiçekdağı İlçesinde Mahsenli Ali Efendi Camisi Yapılıyor

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Kırşehir'in kanaat önderlerinden Mahsenli Ali Efendi'nin adını taşıyan cami yapımının devam ettiğini bildirdi.

Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, cami inşaatında sona yaklaşıldığını belirterek, caminin geçen yıl ikinci kat ve kubbesinin bir kısmının tamamlandığını, bu sene ise diğer kısımlarının inşaatına devam edildiğini söyledi.

Hizmete açıldığında ilçeye yakışır bir cami olacağını belirten Deniz, şunları kaydetti:

'Yenişehir mahallemizde yapımına başladığımız Mahsenli Ali Efendi Camimizde gün geçtikçe sona yaklaşılmıştır. Geçen sene camimizde ikinci kat ve kubbenin bir kısmının yapımı tamamlanmıştır. Bu sene havaların erken ısınması ile camimizde yapım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Elhamdülillah şükürler olsun Mahsenli Ali Efendi Cami minaresi ve kubbesi kendini göstermeye başladı. Maddi, manevi emeği geçenlerden Allah razı olsun. İnanıyorum ki cami inşaatımız en kısa zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine girecektir.'

Deniz, Mahsenli Ali Efendi'nin, Kırşehir'in kanaat önderlerinden birisi olarak tanındığını, Çiçekdağı ilçesine bağlı Mahsenli köyünde türbesinin bulunduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA