Başkan Bilim Fuarı'nda

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Fen Lisesi öğrencileri tarafından 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası nedeni ile hazırlanan TÜBİTAK Bilim Fuarı’nı gezerek öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi.

Başkan Bilim Fuarı'nda
Yapılan projeler sayesinde öğrencilerin becerilerini ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, "Bu projenin amacı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, fikirlerini değerlendirmesi, onları bilimsel düşünmeye sevk etmesini sağlamaktır. Bizler her zaman böylesi faydalı ve başarılı projelerin düzenlenmesine destekçi olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.



"Başarı için destek önemli”

8-14 Mart tarihlerinin Bilim ve Teknoloji Haftası olarak kutlandığının altını çizen Ordu Fen Lisesi Okul Müdürü Hasan Bölük, “8-14 Mart tarihleri arasında Bilim ve Teknoloji Haftası olarak kutlanmaktadır. Okul olarak bu haftayı en verimli bir şekilde geçirmek adına öğrencilerimizin becerilerini ön plana çıkartmak için çalışmalar yaptık. Her zaman olduğu gibi bugünde bizleri yalnız bırakmayan değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA