Kaçmaz 4'Ncü Kez Güven Tazeledi

Diyarbakır TES-İŞ 2 Nolu Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Büyük bir katılımın gerçekleştiği genel kurulda 3 dönemdir başkanlık yapan Şükrü Kaçmaz 4’ncü kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Kaçmaz 4'Ncü Kez Güven Tazeledi
Diyarbakır TES-İŞ 2 Nolu Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu DSİ 10. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Kongreye TES- İŞ Genel Başkanı Mustafa Şahin, TES-İŞ Genel Sekreteri Rıfat Pakkan, TES-İŞ Genel Eğitim Sekreteri Metin Durdu, TES-İŞ Şube başkanları, Türk-İş 7’inci Bölge Temsilcisi Zülküf Bahri Karakoç, Tarım İş Şube Başkanı Beşir Işık, Haber-İş Şube Başkanı Hüseyin Erdal, TES-İŞ 1 Nolu Şube Başkanı Ali Öncü, delegeler ile çok sayıda misafir katıldı.

Kongrenin başında işçi temsilcisi Ali Kaya emekli olduğu için kendisine bir plaket verildi.

Plaketi TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa Şahin taktim etti. TES-İŞ Şube Başkanı Şükrü Kaçmaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan kongrede Genel Başkan Mustafa Şahin divan başkanlığına seçilerek kongrenin gerçekleşmesini sağladı, tek liste halinde girilen seçimde Şükrü Kaçmaz tekrar başkan seçildi.

Seçim sonrası final konuşmasını yapan Şükrü Kaçmaz, “Bu güzel evliyalar diyarı insanlık şehrimize hizmet benim için bir onurdur. Sizlerin desteği ile 4 kezdir şube başkanı olarak seçilmekteyim bu başarı sizlerin başarısıdır, biz insanların dili, dini, ırkı ne olursa insan olarak tüm insanları seviyoruz, bizler büyük bir aileyiz tekrardan beni bu göreve layık gören tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Allah’ın izniyle el birliği ile halkımıza üyelerimize güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Seçimler sonrası davetlilere yemek ikram edildi.
Kaynak: İHA