Bakan Özlü Malatya Valiliğini Ziyaret Etti

Bir dizi programa katılmak üzere Malatya’ya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret etti.

Bakan Özlü Malatya Valiliğini Ziyaret Etti
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret ederek, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ziyarette konuşan Vali Toprak, Bakan Özlü’ye Malatya’da yapılan ve yapılmakta olan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Bakan Özlü, Malatya’daki sanayi sitelerinin dönüşümü için çalıştıklarını kaydederek, “Bunun yanında OSB’nin genişlemesi konusu var, bunu da destekleyeceğiz. Henüz OSB’lerle ilgili bütçemizin dağıtımını yapmadık ama bu konuda da Malatya’nın önemli bir pay almasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Toprak, Bakan Özlü’ye kayısı hediye etti. Bakan Özlü, daha sonra Valilik önünden PTT’ye kadar yürüyerek vatandaşlarla selamlaştı. Vatandaşlarla sohbet de eden Bakan Özlü, vatandaşlardan 16 Nisan’da yapılacak referandum için ’evet’ sözü aldı.
Kaynak: İHA