Bursa Nevşehirliler Derneği, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

Bursa Nevşehirliler Dernek Başkanı Oğuz Yıldırım ve beraberin de Bursa, Aksaraylılar ve Yozgatlılar Dernek Başkanlarının da bulunduğu heyet Vali Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Bursa Nevşehirliler Derneği, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti
Ziyarette Dernek Başkanı Yıldırım, Vali Aktaş’a Bursa Nevşehirliler Derneği olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yıldırım, “Bursa Nevşehirliler Derneği olarak Bursa ve civarında yaşayan tüm Nevşehirli veya Nevşehirli dostu olan kişileri birbirleriyle tanışması ve yardımlaşması amacıyla bir araya getiren bir derneğiz. Bursa’da 33 il derneklerinden oluşan BİLDEF Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte de Nevşehir’i ve Kapadokya bölgemizi tanıtacağız” dedi.

Başkan Yıldırım ve beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Aktaş, “Bursa’da yaşayan hemşerilerimizin orada kendi kültürlerinin yaşatılması adına dernek çatısı altında bileşilmesi çok güzel bir oluşum olmuş. Bugünde burada bizleri ziyaret edip çalışmalarınız hakkında bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Bursa Nevşehirliler Dernek Başkanı Oğuz Yıldırım, Vali Aktaş’a günün anısına Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) logolu flama hediye etti.
Kaynak: İHA