Maski'nin Altyapı Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü içme suyu altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında Darende ilçesi Kerimli Mahallesi'nin içme suyu sorunu çözüldü.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, mahallenin içme suyu altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, 'MASKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında içme suyu sorunu olan mahallelerimizin sorunlarına eğilerek bir bir çözüyoruz. Yıllardır içme suyu sıkıntısı çeken Darende ilçesi Kerimli Mahallesi'ne 2 bin 500 metrelik içme suyu hattı çalışması 1 terfi binası ve 130 tonluk su deposu çalışması gerçekleştirdik. Suyu sisteme vererek mahallemizin kullanımına sunduk. Malatya'nın genelinde çalışmalarımız devam ediyor.' ifadelerini kullandı.

Kerimli Mahalle Muhtarı Ali Özkan da yıllardır içme suyu konusunda sıkıntı yaşadıklarını anlatarak, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere MASKİ Genel Özdemir ve ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA