Kastamonu'da Asayiş

Kastamonu'da şubat ayı içerisinde üç aşamalı olarak yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 77 kişinin adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kent merkezi ve ilçelerde suç ve suçluyla mücadelenin insan hakların saygı çerçevesinde vatandaşlardan alınan güçle yerine getirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı:

'Özellikle genel güvenlik ve asayişin sağlanarak ilimizde tesis edilen huzur ve güven ortamının devamının ve kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda birimlerimizin, kanunun kendisine tanıdığı yetki ve sorumluluk çerçevesinde yapmış oldukları çalışmalar neticesinde, çeşitli suçlardan haklarında yakalama emri bulunan şahısların yakalanması çalışmaları kapsamında 1-18-22 Şubat tarihlerinde üç aşamalı olarak eş zamanlı yapılan operasyon dahilinde çeşitli suçlardan aranan 77 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir. '

Kaynak: AA