Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Belediyesi tarafından hayata geçirilen evde bakım hizmetleri devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak ihtiyaç sahibi ailelere yardım sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

İlçede yaşayan tüm vatandaşlara ayrım gözetmeden yardımda bulunacaklarını aktaran Yüksel, şunları kaydetti.

'Bize güvenen ve inanan vatandaşlarımıza hedef olarak belirttiğimiz hizmetleri teker teker hayata geçireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İşte bu hedeflerimizden biriside, Ergene Belediyemizin ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım sağlamak adına hayata geçirdiği evde bakım ve sağlık hizmetidir. Bu hizmetimiz Ergene’de yaşayan vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görmektedir. Vatandaşlarımız için sevgi kenti Ergene'nin gelişimi için çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürürken, bölgede yaşayan halkımıza hiçbir ayrım gözetmeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın doğumdan sünnetine, askerlikten düğüne ve yaşlılıklarına kadar vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız.'

- Sarıkoca'dan Kızıltoprak'a ziyaret

Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, Sarıkoca ile Kızıltoprak'ın Gıda,Tarım ve Hayvancılık alanındaki gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulundukları belirtildi.

Açıklamada, Kaymakam Kızıltoprak'ın da Ergene'deki çalışmalar hakkında Sarıkoca'ya bilgiler verdiği kaydedildi.

Kaynak: AA