AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın'dan İlk Basın Açıklaması

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, yeni göreve başlaması sebebiyle düzenlediği ilk basın toplantısında, “Amacımız Yeni Türkiye yolunda ülkemize ve Eskişehir’e katkıda bulunmaktır” dedi.

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın'dan İlk Basın Açıklaması
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’ndaki toplantıda, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür eden Yalçın, "Başta AK parti Eskişehir İl Başkanım Mustafa Dündar Ünlü beye, sayın Bakanımıza, milletvekillerimize ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Amacımız yeni Türkiye yolunda ülkemize ve Eskişehir’e katkıda bulunmaktır. Bu makam ve mevkilerin birer bayrak emaneti olduğunu bilerek görevimize başladık. Bizden önce bu bayrağı taşıyanların ve emek verenlerin emanetlerine layık olmaya çalışacağız. Bu davada kadınlarımızın emekleri çoktur. Bizim amacımız da, onların emeklerine sahip çıkmak ve AK Parti Kadın Kollarını temsil edeceğimiz en iyi şekilde temsil etmektir. Mahalle ve ilçe teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde, referandum sürecinde ve yeni anayasayı ve ülkemize getirisini herkese anlatarak mücadeleci ruhumuzu Eskişehir’de de göstereceğiz. Değerli il başkanımın şahsında, beraber çalıştığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle, birlikte sorumluluklarımızı yerine getireceğimize de inanıyorum. Allah utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından bir basın mensubunun referandum sürecindeki planlarıyla ilgili yönelttiği soruya cevap veren Yalçın “İlk önce birlik ve beraberliğimizi toparlayacağız. İl başkanımızın bize verdiği talimatlara, genel merkezimizin verdiği talimatlarla hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA