ÇEVKODER İzci Kulübü Üyeleri Belediye Meclisi'nin Konuğu Oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan ÇEVKODER İzci Kulübü üyeleri, Türkiye İzcilik Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Veli Çelik önderliğinde bu ay ki Belediye Meclisi’nin konuğu oldu.

ÇEVKODER İzci Kulübü Üyeleri Belediye Meclisi'nin Konuğu Oldu
Türkiye İzcilik Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Veli Çelik, ”Bugünün küçükleri yarının yöneticileri olacak olan izci kardeşlerimiz ile bugün belediye meclis toplantımıza katıldık. Toplantının nasıl yapıldığı ve ilçenin gelişimi noktasında nasıl kararlar alındığı ve oylamanın ne şekilde yapıldığını yerinde görsünler istedik. Daha sonra bu tecrübeleriyle birlikte hareket etsinler diye düşündük” dedi.

Toplantı sonrasında meclis üyelerinin koltuklarına oturan küçük izciler, bu atmosferi daha yakından yaşama fırsatı buldular. İzciler, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve meclis üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekinerek bu güzel ziyareti ölümsüzleştirdiler.

İzciler, toplantının ardından Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman’a hoş geldin ziyaretinde bulundular. İzcileri toplantı odasında ağırlayan Kaymakam Yaman, her birinin yaş ve okullarını ve ne gibi faaliyet yaptıkları ile bilgi alırken, izciler de Kaymakamın görevleri hakkında bilgi aldılar. Veli Çelik ise, yapılan faaliyetler ve projeler ile ilgili bilgi aktardı. Önceki yıllarda 2 tona yakın plastik kapak topladıklarını, bu yıl da 1 tona yakın kapak topladıklarını belirten Veli Çelik, kapak toplamaya devam ettiklerini ve bu kapakları geri dönüşüme vererek elde edilen gelir ile fidan dikeceklerini belirtti.

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman da, ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek, her konuda elinden gelen yardımı yapacağını bildirdi.
Kaynak: İHA