Ülkü Ocakları'ndan Ücretsiz YGS-LYS Kursu

Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanı Mehmet Bayram, gençler için ücretsiz YGS, LYS ve Kur’an kursları acıktıklarını bildirdi.

Ülkü Ocakları'ndan Ücretsiz YGS-LYS Kursu
Bayram yaptığı açıklamada, ortaöğretim gençlerinin geleceğe daha emin adımlarla ilerleyebilmesi için onları yönlendirmek ve yardımcı olmanın asli vazifeleri olduğunu söyledi.

Bayram, “Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinde söz sahibi olabilecek, her alanda donanımlı gençlere ihtiyaç duyulduğunu bilip, bu anlamda Ülkü Ocakları olarak bizlere büyük görevler düşmektedir. Ocaklarımızda yetişen gençlerin bulundukları her alanda başarılı olmaları adına üstümüze düşen tüm sorumlulukları yerine getirmekteyiz. Geleceğe ümitle bakmak bizleri sevindirmektedir. Türk milletinin geleceği de inanmış ülkücü gençliktir. Bize tarih çok ağır bir misyon yükledi. Bizim millete verilmiş bir sözümüz var. Bizim şehitlerimize borcumuz var. Bizi hem Türk dünyasında hem de İslam dünyasında ümitle bekleyenler var. Bu ağır sorumluluk genel başkandan il başkanına ve hatta lisedeki okul başkanına kadar hepimizindir ve boynumuzun borcudur. Bizler Bingöl’de Ülkü Ocakları olarak köklü bir teşkilatız. Geçmiş dönemlerdeki açığı kapatmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu bağlamda ücretsiz olan YGS-LYS kurslarını ve Kur’an kurslarını bünyemizde aktif hale getirdik. Tüm Bingöl gençliğini bu kurslara davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA