Vodafone'dan Süpernet Kış Kampanyası

Vodafone, 'Vodafone SüperNet Kış Kampanyası” ile her evin ihtiyacına uygun, limitsiz ev interneti tarifeleri sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone, kış boyunca soğuk havalar nedeniyle evlerinde daha çok vakit geçiren ailelere yönelik hayata geçirdiği “Vodafone SüperNet Kış Kampanyası” ile her evin ihtiyacına uygun limitsiz ev interneti tarifeleri sunuyor.

Her ailenin ihtiyacına özel düşünülen kampanya kapsamında, aboneler 59,9 liradan başlayan fiyatlarla 50 Mbps’ye kadar hız ve 200 GB’ye kadar mobil internet imkanlarından faydalanabilecek.

Kampanyadaki tüm tarifeler, ilk 3 fatura dönemi ücretsiz olarak ve 27 ay taahhütle sunulacak. Şubat sonuna kadar geçerli olacak kampanyadan, yeni bireysel 'Vodafone SüperNet' aboneleri yararlanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Türkiye’nin uçtan uca dijital kalkınmasına destek olma hedefiyle ev kullanıcılarının dijitalleşmesine yönelik avantajlı kampanyalar düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

'Vodafone olarak, mobil ve sabit iletişim hizmetlerini tek çatıdan sunan bir 'genişbant telekomünikasyon şirketi' olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, sadece mobil değil ev kullanıcılarının da hayatını kolaylaştıracak kampanyalar geliştiriyoruz. Aileler için tasarladığımız ‘Vodafone SüperNet Kış Kampanyası’ ile her evin ihtiyacına uygun, limitsiz ev interneti tarifeleri sunuyoruz. Buna göre, hız ve kotada en optimum içeriği arayanlara ‘Eko Aile’, ev internetinde hızı artırıp kotayı optimum düzeyde tutmak isteyenlere ‘Çekirdek Aile’, fiber hız ve yüksek kotayla evden oyun, film, dizi keyfi arayanlara ‘Genç Aile’, ‘ilk evimde her şeyim maksimum olsun’ diyenlere özel ‘Genç Profesyonel’ ve ‘çok yüksek kotalı olsun, maksimum deneyimi yaşayayım’ diyenlere ‘Dijital Aile’ tarifelerini öneriyoruz.

Tüm tarifelerimizde ilk 3 faturayı hediye edeceğimiz Kış Kampanyasında abonelerimiz, evdeki internet bağlantıları üzerinden 59,9 liradan başlayan fiyatlarla 50 Mbps’ye kadar hız ve 200 GB’ye kadar mobil internete sahip olabilecek. Vodafone olarak, abonelerimizi her an her yerde dijital dünyaya kesintisiz ve yüksek hızla bağlayabilmek için avantajlı teklif ve kampanyalar sunmaya devam edeceğiz.'

- E-fatura ile doğayı koruyan kampanya

Kampanya kapsamında, talebe göre internet bağlantısı, hiçbir ek ücret ödemeden telefonsuz olarak alınabilecek. Faturalandırma, elektronik imzalı e-fatura üzerinden yapılacak.

Ayrıca kablosuz modemi Vodafone Net’ten alan abonelere kurulum servisi ücretsiz sağlanacak. Aboneler, modem dışında bir ek servis alırsa, bu servis birinci aydan itibaren faturaya yansıtılacak.

Ayrıca “Vodafone SüperNet Kış Kampanyası” kapsamındaki tüm faturaları e-fatura olarak alan aboneler, avantajlı fiyatlardan yararlanmanın yanı sıra doğayı da korumuş olacak. Aktivasyon ücretinin alınmayacağı Vodafone SüperNet Kış Kampanyası’ndan yararlanmak için Vodafone Cep Merkezleri’ni ziyaret etmek veya 0 850 542 0 542 no’lu telefonu aramak yeterli olacak.

Kaynak: AA