En Çok İlgi Aerobik Ve Pilates Kursuna

Keçiören Belediyesi Yonca Yaşam Merkezinde aerobik ve pilates kursu büyük ilgi görüyor. Hanımeli Lokali, Beylerbeyi Lokali ve Şehzade Gençlik Merkezi adlı üç bölümden oluşan merkezde seminerler ve bilgilendirme çalışmalarının yanı sıra farklı aktiviteler de düzenleniyor.

En Çok İlgi Aerobik Ve Pilates Kursuna
Yonca Yaşam Merkezindeki kurslara özellikle hanımlar büyük ilgi gösteriyor. En yoğun talebi gören kurs ise aerobik ve pilates kursu oldu. Yaklaşık bin kişinin katıldığı kursu sırasıyla ahşap boyama, takı tasarım ve tezhip kursu takip ediyor.

Şubat’ta İşkur kursları başlıyor

Her mevsim formunu korumak isteyen hanımlar uzman eğitmenlerle birlikte spor yapmanın keyfini yaşarken şubat ayı içerisinde açılacak olan İşkur kursları arasında kuaförlük ve saç bakımı ile pasta yapımı kursunun da ilgi görmesi bekleniyor.

Kadınlar, müzikle birlikte rahat bir ortamda spor yapmalarına imkan sağladığı için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a çok teşekkür ederken kursa katılanlar Gümüşdere Ihlamur Vadisinde yürüyüş ve kahvaltı programları düzenlemeyi de ihmal etmiyor. Zaman zaman hamam programları da yapan kadınlar diş sağlığı ve bakımıyla ilgili de bilgilendirilerek sağlık taramasından da geçiriliyor.
Kaynak: İHA