18. Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen 18. Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Kumluca Kaymakamlığı ve Kumluca Belediyesi destekleriyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği turnuvaya bu yıl 25 takım katıldı.

Halı Saha Futbol turnuvası açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Erol Koca, turnuvanın 23 Nisan 2017 Pazar günü sona ereceğini söyledi.

Turnuvanın 18 yıl gibi uzun bir süre devam ediyor olmasını, organizasyonun güzelliği ve katılan takımların turnuvaya verdikleri önemden kaynaklandığını ifade eden Koca, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Konuşmanın ardından turnuvanın ilk maçı Eski Cami Mahallesi Öztürk Hukuk takımıyla Çağrı Oto takımları arasında oynandı.

Kumluca Kaymakamı Polat Kara ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın vuruşuyla başlayan maçı Eski Cami Mahallesi Öztürk Hukuk 1-0 kazandı.

Törene, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri ve turnuvaya katılan takımların temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA