Lüleburgaz'da Huzur Toplantısı

Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur toplantısı düzenlendi.

Lüleburgaz'da Huzur Toplantısı
Yıldırım Mahallesi'nde bir kahvehanede düzenlenen toplantıya, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Sağlık Müdür Vekili Sevcan Hürtürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gürkan Güler, İŞKUR Müdürü Ahmet Selim Keskin ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Kaya, yaptığı konuşmada, huzur toplantılarında vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyip, çözüme kavuşturmak istediklerini belirterek, katılanlara teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca ise, halkın sıkıntı ve isteklerini dinleyerek, vatandaşın rahatsızlık duyduğu olayları 155 polis ihbar hattına bildirmelerini istedi.

Huzur toplantılarını önemsediklerini belirten Koca, emniyet güçlerinin vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla gece, gündüz demeden çalıştığını ifade etti.

Ailelerinden yeterince ilgi görmeyen çocukların yanlış kişilerle arkadaşlık kurarak madde bağımlılığına yöneldiğini dile getiren Koca, şöyle konuştu:

'Madde kullandığını öğrendiğiniz çocuğunuza aşırı baskı uygulamayın. Aşırı baskı uygulanan çocuklar evden kaçabilir. Evden kaçan çocuğun da madde bağımlılığından kurtulması daha da zorlaşır. Çocukların okul içi ve dışındaki arkadaş çevresini gözetleyerek sakıncalı kişilerin engellenmesi gerekiyor. Çocuklara arkadaş gibi yaklaşarak onlara her konuda doğrunun anlatılması gerekiyor.'

Kaynak: AA