Demirci Esnaf Ve Sanatkarlar Kongresi

Demirci Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kongresi gerçekleştirildi.

Uzun süredir başkanlık yapan Sadık Özkuyumcu veda konuşması yaparak aday olmadı.

Demirci Ticaret ve Kültür Merkezinde yapılan genel kurul toplantısına MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sadık Özkuyumcu ile oda başkanları ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Özkuyumcu yaptığı veda konuşmasında, '32 yıldır görevde bulunduğum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığından ayrılıyorum. Yerime seçilecek olan arkadaşıma sonsuz başarılar diliyorum. Görev sürem içerisinde Demirci'mizin Devlet Hastanesine, Okullarına hizmet etme imkanım oldu. Demirci'ye Meslek Yüksek Okulu binası kazandırdık. İnşallah benden sonra göreve gelecek arkadaşlarımızın daha güzel görevlerde bulunmasını temenni ediyorum.' diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Çelebi, üniversiteye katkılarından dolayı Özkuyumcu'ya plaket takdim etti.

İki adayın yarıştığı ve 334 delegenin oy kullandığı genel kurulda, adaylardan Şeref Bilek 209 oy alarak başkanlığa seçildi. Diğer aday Ahmet Akay ise 116 oy aldı.

Kaynak: AA