Milletvekili Özkaya İncelemede Bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İscehisar ilçesi Dörtyol mevkisinde yapımı devam eden köprülü kavşak viyadük üst geçidinde incelemede bulundu.

Özkaya, İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen ile İscehisar ilçesinde yapımı devam eden köprülü kavşak viyadük üst geçidinde inceleme yaparak, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

İncelemenin ardından gazetecilere, İscehisar'da yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulunan Özkaya, köprülü kavşak viyadük üst geçidinin, İscehisar'ın ticari potansiyelin artması ve trafik yoğunluğunun azaltılması açısından önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

Türkiye'de ilk kez kurulacak mermer tasarım merkezinin, İscehisar Mermer Organize Sanayi Bölgesi'nde açılacağını belirten Özkaya, 'Bu merkez İscehisar'da mermer potansiyelinin, tasarım halinde, son mamul üretilmiş haliyle çok daha ekonomisi yüksek halde pazarlanmasını sağlayacaktır.' dedi.

İscehisar Belediye Başkanı Çibik de devletin ve hükümetin verdiği desteklerle İscehisar'a yatırımlar kazandırma konusunda çalışmalarının devam edeceğini dile getirerek, bu noktada desteklerinden dolayı Özkaya'ya teşekkür etti.

Kaynak: AA