KADEM Antalya'dan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya Temsilciliği tarafından KOSGEB desteğiyle düzenlenen, uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları törenle verildi.

KADEM Antalya'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KADEM İl Temsilciliğinde düzenlenen sertifika törenine, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Taş, KOSGEB İl Müdürlüğü Hizmet Birimi Sorumlusu Ali Onur Özbey ve davetliler katıldı.

Törende konuşan KADEM İl Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş, kadınların iş dünyasında yer almasının ve ekonomik dünyanın bir parçası olmasının son derece önemli olduğunu vurguladı.

KOSGEB aracılığıyla kadınlara KOBİ kredileri verilerek kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıldığını belirten Taş, 'Bunlar elbette yeterli değildir. Daha yüksek oranlar hedeflenerek o doğrultuda çalışılmalıdır ve bu oranları iyileştirmede sivil toplum olarak bize de görevler düşüyor. Kadınları cesaretlendirme noktasında öncü çalışmalar yapmak durumundayız.' dedi.

Dört günlük eğitimi başarıyla tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, KOSGEB İl Müdürlüğü Hizmet Birimi Sorumlusu Ali Onur Özbey tarafından verildi.

Kaynak: AA