İnşaatta Dövdükleri Genci Kameraya Çeken İki Kişi Yakalandı

Erenler ilçesindeki inşaatta bir genci sopayla dövüp cep telefonuna kaydettikten sonra görüntüleri sosyal medyada paylaşan iki kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, M.B. (30) ve Irak uyruklu M.N.S.A. (30), 24 Şubat'ta Sakarya Caddesi'ndeki bir inşaatta uyuşturucu madde kullanan Ü.Y'yi (20) sopayla dövmeye başladı. Şüpheliler, bu anı cep telefonu kamerasıyla kaydedip, görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın bir internet sitesinde haber yapılmasının ardından başlattığı soruşturma kapsamında Ü.Y'nin ifadesine başvurdu. Ü.Y. ifadesinde, olayın haber yapılmasından bilgisinin olmadığını ancak görüntülerdeki kişinin kendisinin olduğunu belirtti.

Sakarya Caddesi'nde bulunan boş binaya zaman zaman girdiğini ve orada uyuşturucu madde kullandığını ifade eden Ü.Y, inşaattaki demir parçalarını sattığını, olay günüde iki kişinin yanına gelip sopa ile vurmaya başladığını, o esnada kendisinin kameraya çekildiğini fark etmediğini aktardı.

Ekiplerin konu ile ilgili yaptığı çalışmalar neticesinde şüphelilerin M.B. ve Irak uyruklu M.N.S.A. olduğu tespit edildi. Yakalanan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA