DPÜ Rektörü Gören, TGTV Platformu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Türkiye Gönüllü Teşekküller Platformuna bağlı sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Gören, Evliya Çelebi yerleşkesindeki toplantıda yaptığı konuşmada, üniversiteyi Kütahya ile buluşturmak ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak adına birçok kurum ve kuruluşlarla toplantılar düzenlediklerini söyledi.

Rektör Gören, şöyle konuştu:

'Sivil toplum kuruluşlarının veya bizlerin birbirimizle daha iyi iletişime geçmemiz için bu tür toplantıları önemsiyoruz. Birçok kez duyuyoruz ki bizim üniversite olarak yapmış olduğumuz etkinlikler il merkezinde çok fazla duyulmuyor veya vatandaşlarımızın haberdar olmadığını duyuyoruz. Hatta bünyemizde bulunan birçok fakültenin varlığından haberdar olmayan vatandaşlarımız olabiliyor. Bütün bunları görerek, konuşarak ve hasbihal ederek nelerin olup bittiğini burada konuşalım istiyoruz.'

TGTV Platformu Başkanı Nazif Kocaçoban da aynı amaçlar çerçevesinde kurulup faaliyet gösteren vakıfların, sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği bir platformla birçok konunun konuşulup istişare edildiğini belirtti.

Platform olarak iyi şeyler yapmak için bir arada olduklarını kaydeden Kocaçoban, 'Dumlupınar Üniversitesi ile de bir araya gelip daha iyi neler yapılabilir, üniversitemizi Kütahyamızla nasıl buluşturabilirizi konuşmak adına bu toplantıyı oldukça önemsiyoruz. Burada emeği geçen başta rektörümüz olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.

Toplantının sonunda katılımcılara, üniversiteni tanıtımı ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının faaliyetlerini içeren tanıtım filmi izletildi.

Kaynak: AA