Hak-İş Sendikasından Hayatını Kaybeden Belediye Personelinin Ailesine Tazminat

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, ceviz toplamak için çıktığı ağaçta dengesini kaybederek düşen ve hayatını kaybeden Gediz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Süleyman Kuru’nun eşine, Hak-İş Sendikası tarafından 30 bin TL tazminat ödendi.

Hak-İş Sendikasından Hayatını Kaybeden Belediye Personelinin Ailesine Tazminat
Gediz Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen törenle 30 bin TL tutarındaki çek Saadet Kuru’ya teslim edildi. Törene Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Hak-İş Sendikası Konfederasyonu Hak İş Ege Şube Başkanlığı Kütahya Şube Başkanı Ahmet Özen, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı ve Meclis Üyesi Erol Altıntaş katıldı.

Hak-İş Sendikası tarafından üyelerine ücretsiz olarak sağlanan Ferdi Hayat Sigortasının karşıladığı tazminat olan 30 Bin TL tutarındaki çeki sigorta adına merhum Süleyman Kuru’nun eşi Saadet Kuru’ya Saraoğlu ve Hak-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Ahmet Özen teslim etti.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Geçtiğimiz Eylül ayında elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren personelimiz Süleyman Kuru’nun eşine Hak-İş sendikası tarafından karşılanan tazminatı takdim ettik. Bu vesile ile Süleyman kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

(RB-EFE)
Kaynak: İHA