Kilis'te Kısa Kısa

Kilis’te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişi tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şörhabil Mahallesinde yaşayan Suriye uyruklu A.M, Ö.M. ve E.H. sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Kilis Devlet Hastanesine kaldırılan 3 kişinin acil servisteki tedavilerinin ardından taburcu edildikleri bildirildi.



Göçmen kaçakçılığı

KİLİS - Kilis’te, göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında kent çıkışında plakası ve sürücüsü açıklanmayan bir otomobili durdurdu. Polis ekipleri, kaçak yollarla yurda giriş yaptığı belirlenen Suriye uyruklu N.A, R.S. ve A.S’yi gözaltına aldı. İfadeleri alındıktan sonra 3 kişi cumhuriyet savcısının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

6 bin 400 paket gümrük kaçağı yakalandı

KİLİS - Kilis’te polis, bir evde yaptığı armada, 6 bin 400 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonucunda Sabap Pazarındaki Nurettin Mahallesi’nde Suriye uyruklu M.T’nin evine baskın düzenledi.

Evde yapılan aramada, 6 bin 400 paket gümrük kaçağı sigara bulundu. M.T.gözaltına alınarak, hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.
Kaynak: İHA