Adıyaman'da Fuhuş Operasyonu Açıklaması 14 Gözaltı

Adıyaman’da Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan fuhuş operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerince kent merkezinde fuhuş yapılan ikametlere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Fuhşa göz açtırmayan polis ekipleri, Altınşehir Mahallesi’nde Ermenistan uyruklu G.K.’nın da bulunduğu ikamete operasyon düzenledi.

Operasyonda, fuhuş yapan Ermenistan uyruklu G.K ile yanında müşteri olarak bulunan S.Y. gözaltına alındı.

Yavuz Selim Mahallesi’nde fuhuş yapan D.A. ile ikamet içerisinde müşteri olarak bulunan M.G., M.K. ve A.Ç. gözaltına alındı.

Esentepe Mahallesi’nde yapılan operasyonda fuhuş yapan S.K. ile ikamette müşteri olarak bulunan F.K. ve Y.G. gözaltına alındı. Aynı mahallede, fuhuş yapan M.Ş, ile ikamette müşteri olarak bulunan Z.A.İ. ile F.Ç. de gözaltına alındı. Bir başka baskında da fuhuş yapan V.K. ile ikamette müşteri olarak bulunan H.İ.K. gözaltına alındı.

5 farklı adrese yapılan fuhuş operasyonunda fuhuş yapan ve ikamette müşteri olarak bulunan toplam 14 şahıs gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıslar hakkında işlem yapılırken, Ermenistan uyruklu G.K.’nın sınır dışı edilmesi için Yabancılar Büro Amirliğine teslim edildiği öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA