Adıyaman'da YGS'ye Girecek Öğrenciler Eğlenerek Stres Attı

Adıyaman’da Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına (YGS) hazırlanan yaklaşık 4 bin öğrenciye verilen moral ve motivasyon seminerinde öğrenciler eğlenerek stres atıyor.

Adıyaman'da YGS'ye Girecek Öğrenciler Eğlenerek Stres Attı
Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ile Pozitif Gelişim Derneği ile birlikte YGS’ye girecek öğrencilere yönelik verilen seminerde öğrenciler eğlenceli dakikalar geçiriyor. Kişisel gelişim uzmanı Bilal Zemin tarafından verilen seminerde, öğrenciler sınav stresini üzerinden atıyor. Seminer süresince öğrencileri kahkahaya boğan Bilal Zemin, seminerin sıradan bir anlatımın dışında öğrencilerin katılımı ile sağlanıyor.

Seminere Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve Halk eğitim merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç katılırken, seminere katılan öğrencilere ‘yenilenen Yenilmez’ adlı kitap hediye edildi.

Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya öğrencilere yaptığı konuşmada, “Her öğrenci bizim için önemlidir. Hepiniz üniversiteyi okuyup meslek sahibi olmak istiyorsunuz. Hepinizin hayalleri var. Ancak hayalleriniz gerçek olmaya bilir ama bu dünyanın sonu değildir. Ne yaparsanız yapın kaliteli bir şekilde, düzgün yapmamız gerekiyor” dedi.

Halk Eğitim Müdürü Aziz Özbilgiç ise açıklamasında, “YGS’ye gidecek öğrencilerimize motivasyon seminerleri veriyoruz. İlimizde bulunan ve YGS’ye girecek yaklaşık 4 bin öğrencimize bu semineri vereceğiz. Onların kaygılarını yenebilmeleri, heyecanlarına sahip olabilmeleri için burada motivasyon seminerleri düzenliyoruz” diye konuştu.

Kişisel gelişim uzmanı Bilal Zemin, sağlıklı bir toplum için kişisel olarak gelişmiş, vakur bireylerin kendini yönetebilen insanların daha başarılı olduğunu dile getirerek, öğrencilerin ilgisinden ve mutlu olmalarından dolayı kendisinin de mutlu olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA