Kaymakam Özkan'ın Köy Ziyaretleri

Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, Sarıbahçe ve Umurca köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Özkan, kurum müdürleri ile birlikte ilk olarak Sarıbahçe köyünü ziyaret etti.

Burada vatandaşlarla biraraya gelen Özkan, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Kaymakam ve beraberindekiler, daha sonra Umurca Köyüne geçti.

Köydeki taziye evinde vatandaşlarla görüşen Özkan, vatandaşların bölücü terör örgütüne vereceği en güzel cevabın onların yapacağı propagandalara dur demek olduğunu söyledi.

'Devletin görevi de onların başını ezmektir.' diyen Özkan, 'Devletimiz bunların başını ezerken, siz vatandaşımızdan beklentimiz de en çok sevdiği size hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan devletine bu manada destek vermenizdir. Bu sıkıntıları birlikte çözmek için saflarımızı sıktı tutmamız gerekiyor aramıza kimse girmesin diye. Aramıza girmek isteyen her türlü terör örgütüne bu fitne fesat peşinde koşan insanlara da fırsat vermeyiz. Biz, bugün bunun için buradayız. Bundan sonrada bunları söyleyeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Türkiye’yi 10 defa kalkındıracak kadar bir paranın terörle mücadeleye gittiğini belirten Özkan, şunları kaydetti:

'Binlerce şehit verdik, binlerce insan çeşitli sebeplerden dolayı güç etmek zorunda kaldı. Ama bu gün biz bunları farkına varırsak onlar amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Bu ülkeyi bölemeyecekler. Bu kardeşliği hiçbir zaman da bozmayacaklar. Biz istiyoruz ki sizde ayni duygularla ayni coşkunlukla her yerde dile getirmenizdir. Bu vatana sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Biz sahip çıkmazsak sahip çıkacak başka kimse yok. Çünkü sahibi bizleriz. Hepimiz aynı Türkiye Cumhuriyeti gemisindeyiz. Gemi battığında hepimiz batarız. Dolayısıyla birliğimiz beraberliğimizi bir tutmamız lazım.'

Kaymakam Özkan, daha Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen yardıma muhtaç vatandaşlara yardım paketleri dağıttı.

Kaynak: AA