Edremit'te AK Parti'den MHP'ye Ziyaret

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Edremit ilçe Başkanlığına atanan Ahmet Kabaklı ve yönetim kuruluna ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Edremit'te AK Parti'den MHP'ye Ziyaret
Ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan iki ilçe başkanı, hem ülke hem de Edremit’in sorunları için ortak akıl geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Ak Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, “Ülke olarak ciddi bir sürece girdik. Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız. 15 Temmuz’da halkımız kendi üzerinde bir irade olmayacağını göstermiş, milletine ve bayrağına sahip çıkmıştır. Bizler de üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapmalıyız. Ülkemiz ve milletimiz için küslükleri bir kenara bırakıp mevcut sorunları konuşarak ve bu sorunlara ortak çözümler getirmek hepimizin görevi olmalıdır. MHP Edremit teşkilatıyla birlikte hareket edip BAlıkesir ve Edremit’te rekor düzeyde evet oyu çıkması için yoğun gayret göstereceğiz” dedi.

MHP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Kabaklı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli referandum süreci ile ilgili net bir tavır ortaya koydu. Milletimizin refahı, birlik ve beraberliği ve devletimizin güçlenmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Artık güçleri birleştirmemiz lazım. Şimdi parti içi ve parti dışı kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içerisinde, hedefe kilitlenip evet oylarını yüksek oranda çıkarmalıyız” diye konuştu.

Kaynak: İHA