Başkan Şadi Yazıcı, Sevgililer Günü'nde Yaşlılarla Bir Araya Geldi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 50’nci evlilik yıl dönümünü ve doğum günlerini kutlayan yaşlılarla bir araya geldi.

Başkan Şadi Yazıcı, Sevgililer Günü'nde Yaşlılarla Bir Araya Geldi
Tuzla Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 40 yıl ve üzeri bir yastığa baş koyan çiftler ile Şubat ayında doğan yaşlılar için Yaşılar Merkezi’nde Sevgi Günü programı düzenledi.

Programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Dr. Fatma Yazıcı ve yaşlı vatandaşlar katıldı.

Programa katılanlara gül ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaşlıların toplumun baş tacı olduğunu belirterek, “Sizler bizim hafızamızsınız, sizler bizim geçmişimizsiniz. Sizler bizim teminatımızsınız. Sizlerle geleceğimize daha güvenle bakıyoruz. Geçmişimizle onur duyuyoruz. Sizlerle onurlanıyoruz. Bugün özel bir gün. Bazı büyüklerimizin doğum günü bazı büyüklerimizin de evliliklerinin 50. Yıl dönümü. Onlarla beraber olacağız” dedi.

Kocası Hasan Doğan ile birlikte 50’nci evlilik yıl dönümlerini kutlayan Hatice Doğan, “50 yılı bitirmek çok güzel bir şey. Bütün gençlerimize tavsiyemi sunuyorum. Herkese mutluluklar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nden yararlanan ve doğum günü 14 Şubat olan yaşlıların doğum günü kutlanarak pasta kesildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile eşi Dr. Fatma Yazıcı programa katılanlara gül ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA