Musa Yılmaz Açıklaması Vesayet Odakları Bir Daha Geri Gelmemek Üzere 16 Nisan Akşamı Tarihin Çöplüğüne Atılacak

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, "Vesayet odakları bir daha geri gelmemek üzere 16 Nisan akşamı tarihin çöplüğüne atılacak" dedi.

Musa Yılmaz Açıklaması Vesayet Odakları Bir Daha Geri Gelmemek Üzere 16 Nisan Akşamı Tarihin Çöplüğüne Atılacak
AK Parti İl Danışma Toplantısı’ndaki konuşan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın anayasa değişikliği paketini onaylamasıyla çalışmalara başladıklarını dile getirdi. Yılmaz, "15 yılda girdiği 11 seçimde başarılı olmuş ve 12.’ncisini 16 Nisan günü yapacağımız seçimle geçireceğiz. Bugüne kadar yaşadığımız seçimlerden en önemlisi olan bu referandumla, büyük bir değişimi gerçekleştireceğiz. Değişimi gerçekleştirirken bu tarihi ana tanıklık etmenin yanında, bu dönüşümü gerçekleştirirken emekçiler ve mimarlar olarak Türk Tarihi’ndeki yerimizi alacağımızı düşünüyoruz. Aşk ve heyecanla çalışıyoruz. Bizlere bugün düşen sadece çalışmak. Ama bundan daha önemlisi davranışlarımızla, duruşumuzla liderimizin ve hükümetimizin, dünya mazlumlarının gözündeki değerini aşağıya çekmektir. Milletimizle kurduğumuzun gönül bağı ile bugünlere gelebildik. Kütahya Anadolu ve Rumeli’nin bir özetidir. Tercihlerinde her daim milletin adamlarına destek vermiştir. Başta rahmetli Menderes, Özal ve Erbakan olmak üzere şimdi de dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları. Hem davamızın, hem liderimizin hem de aziz Kütahya’mızın mensubu ve ferdi olarak yoğun ve ağır sorumluluklarımızın olduğunu bilmemiz gerekir. Bu vebal ve sorumluluklarımızı ödememizin en önemli aşaması 16 Nisan’dır. Bu milletin değerleriyle asla barışık olmayan CHP ve hizasında saf tutanlar bu süreci rejim gibi tartışmalarla sabote etmeye çalışacaktır. Çok uyanık olmalıyız. Onlara Türkiye’yi bırakmamalıyız. Hiçbir AK Partili rejiminden asla taviz vermez. Darbecilere destek veren bu vesayet odakları bir daha geri gelmemek üzere 16 Nisan akşamı tarihin çöplüğüne atılacaklar. Hükümet kurma seansları, kampanyaları, senaryoları bitiyor. Hükümeti Cumhurbaşkanı kuracak ve güvenoyunu halk verecek. Bundan sonra her zaman söz ve karar halk olacak.”dedi.

Seçim öncesi halka verilen sözlerin yerine getirildiğini ve halkın bunu yaşayarak takip ettiğini söyleyen Yılmaz konuşmasında, “Seçim öncesi halkımıza verdiğimiz sözlerin çoğu yerine getirildi.

İnşallah, son büyük projelerimizde 2017 yılı içerisinde bitirilecek. Halkımızın karşısına hangi teşkilat mensubumuz çıkarsa çıksın göğsünü gererek diyecek ki, belediye çalışmalarımızla ilgili başkanımızın verdiği sözler hakkıyla yerine getirilmiştir. Projelerimize de inşallah 2018 yılı içerisinde de devam edeceğiz. Bu yıl içerisinde devam eden bazı projelerimiz var. İhalesi yapılmış ve inşaatı devam eden belediye binamız yaklaşık 60 milyon TL’lik bir yatırım. Kanal projemiz, Devlet Su İşleri Bakanlığı’mızın katkılarıyla yaklaşık 35 milyon TL’lik yatırımında ihalesi yapıldı ve inşaatına başlanacak. Arıtma tesisimiz, 2016 yılı içerisinde başlamıştı. 80 milyon TL’nin büyük çoğunluğu Avrupa Birliği Hibe Desteğiyle yapımına başlandı. 2017 Eylül gibi tamamlanması bekliyoruz. Teşkilatımızın emri doğrultusunda, hep beraber üzerimize düşen görevleri çok çalışarak yerine getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA