15 Temmuz Şehidinin Ailesine Yardım

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan polis Birol Yavuz'un ailesi için başlatılan yardım kampanyasında 246 bin lira toplandı.

FETÖ'nün darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen özel harekat polisi Birol Yavuz'un ailesi için toplanan 246 bin lira şehidin eşine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli olan ve FETÖ'nün darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen özel harekat polisi Birol Yavuz'un ailesi için ülke genelinde yardım kampanyası düzenlendi.

Yaklaşık iki ay süren kampanyada şehit polis memuru Birol Yavuz'un ailesi için 246 bin lira yardım toplandı. Toplanan yardım, Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'in eşi Yasemin Çelik tarafından şehidin eşi Hatice Yavuz'a teslim edildi.

Ordu'da kızları Cemre Nur, Zeynep ve Büşra ile birlikte Hatice Yavuz'u evinde ziyaret eden Çelik, ailenin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Öte yandan, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yardım kampanyasının şehit polis memuru Birol Yavuz'un geride kalan ailesinin acılarının bir nebze olsun hafifletilmesi ve kendilerine maddi destek sağlanması amacıyla düzenlendiği ifade edildi.

Açıklamada, kampanyaya destek veren tüm personele de teşekkür edilerek, 'Bir aile olmanın kıymetli göstergesi ve merhum meslektaşımızın geride kalan ailesine unutulmadığının ifadesi olan bu günümüzde birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket edilmiş olmanın memnuniyetini yaşamaktayız. Duyarlılık gösteren tüm personelimize teşekkür ederiz.' ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA