'Motosiklette Lastiğin Önemi' Semineri

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü'nün, Anlaş Anadolu Lastik işbirliği ile düzenlediği 'Motosiklette Lastiğin Önemi' semineri yoğun ilgi gördü.

Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki seminerin açılış konuşmasını yapan 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar, motosiklet üzerinde kullanıcıları hayata bağlayan en önemli parçanın lastik olduğunu söyledi.

Candar konuşmasının devamında, 'Kullandığımız araç motosiklet, üzerinde bizi hayata bağlayan ise lastik. Yıllardır aramızda bir çok öneri ve fikir alış verişleri yapıyoruz. İstedik ki bu işin mutfağından gelenler lastikle alakalı en önemli faktörleri bize anlatsınlar. Bu anlamda Anlaş Lastik ile iletişime geçtik.' dedi.

Firmanın Pazarlama ve İhracat Müdürü Enver de iş, firma ve ürettiği motor lastikleri hakkında bilgi verdi.

Konuşmasında 2004 yılı ile 2008 yılı arasında motosiklet sektörünün ülkede hızlı büyüdüğünü söyleyen İş, '2011 de aldığı karar ile fabrikamızdan ne çıkarsa çıksın, en kaliteli, kullanıcıların hoşuna gidecek ürünü üretmeye ve dışa açılmaya karar verdik. Nerede önemli bir yol aldığımız konusunda düşündük ve bunun kış lastiği olduğunu bildiğimiz için dünyanın ilk ve tek büyük enduro kış lastiğini ürettik.' dedi.

Seminer soru ve cevaplarla sona erdi.

Kaynak: AA