Çankaya'ya 'Taze Balık'çı

Fil Balık Restaurant yenilenen konseptiyle kapılarını Ankara’daki müşterilerine açtı.

Çankaya'ya 'Taze Balık'çı
Çankaya Ukrayna Caddesi’nde hizmet verecek Restaurant önceki gün gerçekleşen açılışla Ankaralı lezzet tutkunlarının hizmetine girdi. Açılışa özel olarak hazırlanan yerli mezelerin yanı sıra, dünya mutfağından farklı lezzetlerin de müşterilere sunulduğu geceye iş ve cemiyet hayatından tanınan isimler katıldı.

‘Fil Balık Restaurant’ın sahibi Yusuf Kaya amaçlarının en taze balık denince akla gelen ilk şehir olan Ankara’da, en iyiler arasına girmek olduğunu belirtti.

Balıkların doğallığını koruyarak, en taze şekilde kendilerine ulaştığını belirten Kaya, “Burada her zaman taze balık yenecek. Yöresel mezelerin yanı sıra dünya lezzetleri de en taze haliyle müşteriyle buluşacak. Amacımız ‘en taze balık Ankara’da yenir’ sloganını güçlendirmek” ifadelerine yer verdi.

Ukrayna Caddesinde yer alan ve 900 metrekare alana kurulu 250 kişilik restaurant yenilenen konseptinin yanında ferah görüntüsüyle de dikkat çekiyor. Zengin meze ve balık çeşitlerinin yer aldığı restauranta gelen müşterilere Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç gün ise canlı piyano dinletisi eşlik ediyor.
Kaynak: İHA