Yozgat'ta, Huzur Operasyonu

Vali Kemal Yurtnaç, Yozgat'ın doğu ile batıyı birbirine bağlayan E-88 karayolunun içerisinden geçtiği bir il olduğunu belirterek, büyük şehirlerin güvenliğinin buralardan başladığını ifade etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Yurtnaç'ın, kentin çeşitli bölgelerinde asayiş uygulaması yapan güvenlik güçlerini denetlediği belirtildi.

Açıklamada, denetimlerde Yurtnaç'a, Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım’ın da eşlik ettiği ve çalışmalar hakkında bilgi verdiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yurtnaç, il genelinde emniyet ve jandarma ekiplerinin halkın güvenliği için bu tür uygulamaları her zaman yaptığını anlattı.

Yurtnaç, bugün özel bir uygulama yapıldığını aktararak, şöyle devam etti:

'Ekiplerimiz özellikle patlayıcı ve uyuşturucu konusunda çalışmalar yapıyorlar. Arkadaşlarımız ciddiyetle işlerine bakıyorlar. Narkotik ve bomba köpeklerimizden de yararlanılıyor. Bu uygulamalar tüm ülkede yaşayan insanlarımızın güvenliği için yapılıyor. Yolcularımızın mağdur olmamasına, trafiğin sıkışmamasına da özellikle dikkat ediyoruz. Yozgat önemli bir noktada. Yozgat doğu ile batıyı birbirine bağlayan E-88 kara yolunun içerisinden geçtiği bir il. Büyük şehirlerin güvenliği aslında buralardan başlıyor. Tabii ki her il bu tür çalışmaları yapıyor. Bizler de bu gün burada her hangi bir aksaklık var mı diye kontrol ediyoruz. Bu hassas günlerde hem ekiplerimiz hem de vatandaşlarımız kısacası hepimizin ciddiyetle temkinli bir şekilde davranmamız gerekiyor.'

Kaynak: AA