Vali Altıparmak'tan DTO'ya Ziyaret

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Ticaret Odasını (DTO) ziyaret ederek, yönetim kuruluna başarılar diledi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarı dileyen Altıparmak, Denizli Ticaret Odasının önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna belirtti.

Denizli'nin, sanayisi, ekonomisi ve bunun yanında tarihi zenginlikleriyle ön plana çıkan bir il olduğunun altını çizen Altıparmak, 'Denizli insanları, çalışkanlığı ile ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. Bu bağlamda ticaretin nabzının attığı en önemli kuruluşlarımızdan biri de hiç şüphesiz Denizli'de Ticaret Odasıdır.' diye konuştu.

Erdoğan da DTO'nun 16 bin üyeye sahip olduğunu ifade ederek, şu bilgileri aktardı:

'Denizli ekonomisine ve ticaretine hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Gayemiz il ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak. Bu sebeple de göreve geldiğimiz ilk günden bu yana elimize çantamızı alıp yurt içinde ve yurt dışında koşturuyoruz. Önümüzdeki günlerde çeşitli ülkelere ziyaretler gerçekleştirerek, ticaretimizi artırma gayretinde olacağız.'

Ziyarette, DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, yönetim kurulu üyeleri Ali Önal, Hikmet Alpaslan, Mesut Yılmaz ile Kemal Tuncer hazır bulundu.

Kaynak: AA