Sorgun TSO Yönetiminden Ziyaret

Sorgun TSO yönetim kurulu başkan ve üyeleri, yeni seçilen Ankara TSO yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, Yozgat ve Sorgun’un tanıtımını içeren kısa bir sunum gerçekleştiren Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, özellikle Sorgun’un jeotermal kaynaklar açısından son derece güçlü olduğunu ve bu alanda ilçede yapılacak her türlü yatırıma destek olacaklarını söyledi.

Sorgun’a yatırım yapılması konusunda Ankara Ticaret Odası’ndan yatırımcıların ilçeye yönlendirilmesi konusunda destek beklediğini ifade eden Arslan, 'Tarımsal altyapıdaki güçlü yönümüz ve sahip olduğumuz sanayi tesislerimiz, ilçemiz adına yatırımların yapılabilirliği hususunda önemli fırsatlar sağlamaktadır. Özellikle jeotermal kaynaklar ve jeotermal suların sahip olduğu özellikler, çevre il ve ilçelerden birçok ziyaretçinin ilçemize ziyaretine vesile olmaktadır. Ancak, termal tesislerin artmasıyla ilçemiz Türkiye’nin sayılı termal turizm bölgelerinden biri olmaya adaydır. Bunun için Ankara TSO Başkanımız Sayın Gürsel Baran’ın yatırımcıları ilçemize yönlendirmeleri konusunda yardımlarını bekliyoruz.' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, konuyla ilgili elinden gelen yardımı yapacağını belirtti.

Sorgun TSO Başkanı Arslan, ziyaret sonrasında Baran’a, üretimi Sorgun’da yapılan bakır tepsi hediye etti.

Ziyarete, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Dıvrak, yönetim kurulu üyeleri Kadir Kılıç, Süleyman Şener, Oda Genel Sekreteri Sami Erdoğan ve akademik danışman Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara katıldı.

Kaynak: AA