Özgelişim Kreşinde Psikolog Denetiminde Eğitim

Kütahya’da 0-6 yaş arasındaki çocukların okul öncesi eğitimlerini veren tek kreş olan Özgelişim Kreşi, Uzman Klinik Psikolog Oğuzhan Akboya ile birlikte çocukların gelişimini yakından takip etmeye başladı.

Özgelişim Kreşinde Psikolog Denetiminde Eğitim
Yılın 12 ayı hizmet veren Kütahya Özgelişim Kreşi, çocuk ve ergen psikologu Oğuzhan Akboya’nın gözetimi altında çocukların gelişimini yakından takip ediyor.

Özgelişim Kreşi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaylıoğlu, “Kurulduğumuz günden bugüne kadar ve bundan sonra hep miniklerimizin sağlıklı gelişimi için çaba sarf ediyoruz. Kütahya’da ilk ve tek olma özelliğini taşıdığımız 0 yaştan 6 yaşa kadar çocuklarımıza ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir zevk. En değerliniz bize emanet dediğimiz bir sloganımız da var. Şimdi yine bir ilke imza atarak Uzman Klinik Psikolog Oğuzhan Akboya beyin nezaretinde çocuklarımızın ruhsal gelişimini de yakından takip etmeye başladık. Aile ve çift terapileri, IQ testleri, motor algılama testleri ve oyun terapilerimiz ile minik yavrucaklarımızın gelişimini çok yakından izliyoruz. Kısa sürede Kütahya’nın 1 numaralı kreşi olduğumuz için çok mutluyuz. Bize destek olan velilerimize de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA