Fatsa Ziraat Odası Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Fatsa Ziraat Odası Başkanlığı tarafından muhtarlar ve delegelerle istişare toplantısı düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen kahvaltı programına, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Ziraat Odası İlçe Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, siyasi parti başkanları, muhtarlar ve delegelerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Başkan Kibar, toplantıda 2 yıl boyunca yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Ziraat Odası'nda köklü değişikler yaptıklarını ifade eden Başkan Kibar, '22. Dönem Fatsa Ziraat Odası yönetimi olarak üreticilerimizin refahı ve bölgemiz tarımının kalkınması için çalışmalarımızı ara vermeden sürdürmekteyiz. Hepimizin ortak amacı bölgemiz tarımına ve üreticilerimize katkı sağlamak. Almış olduğumuz her kararda bizlerle uyumlu hareket eden meclis üyesi arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Görüş ve isteklerinize her zaman açığız.' dedi.

Ziraat Odası'nın kasasında 2 milyon lira para bulunduğuna dikkati çeken Kibar, odanın gelirinin her geçen gün daha fazla arttığını belirtti.

Kaynak: AA