Başkan Güral Açıklaması Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Kütahya Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Nafi Güral, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurası’nda katıldı. Güral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’nda başlattığı istihdam ve yatırım seferberliği çağrısına dikkat çekerek, “İş dünyası olarak bizler de malımızla, girişimcilik ve yatırımcılık yeteneklimizle, tecrübemizle, seferberlik ortamında üzerimize düşen görevleri yapmak zorundayız” dedi.

Başkan Güral Açıklaması Var Gücümüzle Çalışıyoruz
Güral, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurası’nda yaptığı konuşmasında, iş dünyasının gerekli sorumlulukları alarak üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyleyerek, “İçinde bulunduğumuz seferberlik ortamında askerimiz, polisimiz canları pahasına, bedenleri pahasına ülkemizi korumak için mücadele verip Şehit, Gazi olmayı göze alabiliyorsa, iş dünyası olarak bizler de malımızla, girişimcilik ve yatırımcılık yeteneklimizle, tecrübemizle, seferberlik ortamında üzerimize düşen görevleri yapmak zorundayız" diye konuştu.

15 Temmuz’dan gecesi yatırım kararı aldıkları yeni fabrika için, çetin kış şartlarında bile var gücüyle çalıştıklarını dile getiren Güral, “Biz sorumluluğumuzun farkında olarak 15 temmuz gecesi aldığımızı kararla yatırıma başladık, çetin kış şartlarında bile ara vermeden bir taraftan inşaat devam ederken, diğer taraftan montaj başladı, nasip olursa 15 Temmuzda açılışını yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yatırım bitikten sonra yeni yatırımlar düşünüyoruz. Kamu oyunun yakından bildiği hırpalama, itibarsızlaştırma ve engelleme gayretlerini aşıp, artan bir gayretle yatırımlarımıza devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA