'Anadolu Ajansı Milletimizin Sesi Soluğu Oldu'

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Atilla: 'Anadolu Ajansının tüm muhabirleri ve foto muhabirleri dünyanın her yerinde başarılı çalışmalara imza atıyor. Anadolu Ajansı milletimizin sesi soluğu oldu'

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 'Anadolu Ajansının tüm muhabirleri ve foto muhabirleri dünyanın her yerinde başarılı çalışmalara imza atıyor. Anadolu Ajansı milletimizin sesi soluğu oldu.' dedi.

Anadolu Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürü Erdem Gültekin, Atilla'yı makamında ziyaret ederek AA tarafından hazırlanan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin özel bir bölümün de bulunduğu 2016 Yıllığı'nı hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Atilla, fotoğraflarını incelediği almanağın önemli bir arşiv niteliği taşıdığını söyledi.

Atilla, AA'nın kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirme noktasında yürüttüğü habercilik anlayışının önemli olduğunu aktardı.

AA'nın 15 Temmuz'daki darbe girişiminin gerçekleştirildiği gece çok önemli bir sınav verdiğini dile getiren Atilla, 'Anadolu Ajansının tüm muhabirleri ve foto muhabirleri dünyanın her yerinde başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu başarılı çalışmaları bir kitapta toplayıp kamuoyuna sunmaları önem taşıyor. İnşallah bu çalışmalar ülkemizin tanıtımına katkı yapacak çalışmalar olur. Anadolu Ajansı milletimizin sesi soluğu oldu.' ifadelerini kullandı.

Atilla, Diyarbakır'ı daha güzel hale getirmek için çaba gösterdiklerine işaret ederek, hazırladıkları projeleri hayata geçirmek için gece gündüz çalıştıklarını anlattı.

Daha önce de Diyarbakır'da görev yaptığını hatırlatan Atilla, halkın sorunlarını iyi bildiğini belirtti.

Atilla, bu sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturma adına çalışmaların sürdüğünü anlatarak, yıllardır hizmete susayan vatandaşları özledikleri hizmete kavuşturmak için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Kaynak: AA