Tapu Ve Kadastro İl Müdürlüğüne Yeni Hizmet Binası

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, vatandaşlara daha kaliteli hizmet için Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğüne yeni hizmet binası yapılacağını bildirdi.

Nazlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğünün uzun yıllardan beri valilik binasının zemin katında hizmet verdiğini hatırlatarak, mevcut binanın hizmette yetersiz kaldığını, bu durumunda beraberinde birçok sorunu getirdiğini söyledi.

Müdürlülük için yeni hizmet binası yapımının ihale aşamasına geldiğini belirten Nazlı, şöyle konuştu:

'Kütahyamızdaki kamu kurumlarını yeni hizmet binalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Son olarak Tapu Kadastro İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının projeleri ve ihale evrakları Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz tarafından tamamlanmıştır. Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü yeni hizmet binası 2 bin 950 metrekare alan üzerine bodrum üstü 4 kat, toplamda 5 bin 100 metrekare kullanım alanına sahip olacaktır. 30 Ağustos Mahallesi Kent Ormanı yakınlarına inşa edilmesi planlanan bina yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak.'

Nazlı, Kütahya milletvekilleri ve AK Parti kadrolarıyla birlikte kentin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA