'Bilim, Ekonomi, Gelecek Ve Siz' Konferansı

Balıkesir'de , 'Bilim, Ekonomi, Gelecek ve Siz' konulu konferans düzenlendi.

Balıkesir Ticaret Borsası (BTB), Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD) ve Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) tarafından düzenlenen 'Bilim, Ekonomi, Gelecek ve Siz' konulu konferansa, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş konuşmacı olarak katıldı.

Demirtaş, Balkonuk Center'da düzenlenen konferansta, Türkiye'nin ekonomi anlamında kısa koşularda başarılı, fakat maratonda başarılı olamadığını savundu.

Türkiye 2002-2008 dönemine kadar mali reformlarla başarıyı yakaladığını ama 2008'den sonra bundan vazgeçtiğini dile getiren Demirtaş, '2008’den sonra Türkiye reformlara devam etmediği için bugünkü sonuç ortaya çıktı.' dedi.

Konferansa Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Kerim Avcı, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Balıkesir Genç İş Adamları Derneği Faruk Kula, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği Abdullah Bekki, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ile iş adamları katıldı.

Kaynak: AA