Hopa TSO, Batumi Build 2017 Fuarı'na Katılacak

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Batum'da 8-10 Aralık'ta gerçekleştirilecek Uluslararası İnşaat ve Yapı Malzemeleri Batumi Build Fuarı'na katılacaklarını bildirdi.

Akyürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hopa TSO'ya kayıtlı üyelerin fuarda firmalarını ve ürünlerini tanıtma fırsatı bulacaklarını belirtti.

Fuarın ilk gününde stant açılarak üyelerin tanıtımının yapılacağını ifade eden Akyürek, "İsteyen firmalarımız fuara kendileri katılım sağlayacakları gibi isterlerse firmalarını tanıtmak üzere afiş, broşür, katalog, tanıtım materyallerini bugün mesai bitimine kadar oda personelimize teslim ederek tanıtımlarının yapılmasını sağlayabilecek." dedi.

Akyürek, fuarın geniş kapsamlı olduğunu ve birçok ülkenin katılım sağlayacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Fuarda yapı, inşaat, emlak, yeni teknolojiler, değişik yabancı ve Gürcü şirketlerin ürünleri, inşaat malzemeleri, cihazlar, inşaat donatımları, iklimlendirme ve soğutma sistemleri, mimarlık teknoloji, iç ve dış tasarımı gibi ürünler yer alacaktır. Fuara yabancı şirketler de katılmaktadır. Fuar, şirketlere, ürün veya servislerini kullanıcıların geniş kitlesine tanıtma olanağı, iş bağlantılarının karşılıklı olarak değişiminin gerçekleştirmesi, inşaat ve dizayn alanında mevcut yenilikler ve yeni teknolojileri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayacaktır."

Kaynak: AA