Hayırsever Çiftin Evindeki Noel Işıkları Kanserle Mücadele İçin Yanıyor

Chicago'daki evlerini 200 binden fazla ampulle ışıklandıran hayırsever çift, toplamayı hedefledikleri 50 bin dolarlık bağışı beyin kanseri hastası çocuğun tedavisine harcayacak.

ABD'nin Chicago kentinde evlerini 200 binden fazla ampulle ışıklandıran Tom ve Tina Grusecki çifti, toplayacakları bağışları beyin kanseriyle mücadele eden 13 yaşındaki Benicio Martinez'in tedavi masrafları için kullanacak.

Kentin Park Ridge bölgesindeki evlerinde yaptıkları ışık şovuyla her gün yüzlerce ziyaretçi ağırlayan Grusecki çifti, beyin kanseri hastası Martinez'in tedavisi için 50 bin dolar toplamayı hedefliyor.

Noel temalı şovda geleneksel çam ağacı ve Noel Baba'nın yanı sıra çizgi film karakterleri ve müzik temalarına da yer veriliyor. Şovu izlemeye gelen ziyaretçiler, bahçeye kurulan Noel Baba kızağında fotoğraf çektiriyor. Bağış yapmak isteyenler de hazırlanan kutuya diledikleri miktarda para bırakıyor.

Çift son 4 yıldır, aylar süren çalışma sonucu hazırladıkları şovu izlemeye gelen meraklılardan bağış toplayarak hayır işlerinde kullanıyor. Geçen yılki şovları ile yaklaşık 36 bin dolar toplamayı başaran Grusecki çiftine ait evin bulunduğu Engel Bulvarı'ndaki bahçede Noel dekorasyonları dikkati çekiyor.
Kaynak: AA