Belediye Başkanı Saraoğlu'ndan Engellilere Yemek

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, engelli vatandaşlar ve aileleri için yemek organizasyonu düzenledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu'ndan Engellilere Yemek
GDZ Gediz Otelde düzenlenen yemeğe Kaymakamı Muhammet Önder, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Sert, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Borucu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri ve engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Mehmed Ali Saraoğlu, “Her yıl dostluk ve kardeşlik adı altında engelliler hatırlamak için bir araya geldiklerini söyledi.



Geçen süreç içerisinde engellilere çok önemli katkılar yapıldığını ifade eden Saraoğlu,”Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın engelli vatandaşlarımız için başlattığı çalışmalar bugün tüm yurda yayılmış, her kesim, her kurum bu konuda emek ve mesai harcayıp projelerini bu yönde hazırlamaktadır.

Engelli vatandaşlarımızın hayatta yerini almaları için belediyemiz çalışmalarını yürütmekte, her projede bu konu dikkate alınarak çalışma yapılmaktadır. Kaymakamlık, belediye ve ticaret odası her türlü desteği sağlamak amacıyla oluşturulan birimleri ile engelli vatandaşlarımızın yanında olmaktadır. Bu gün davetimize icabet ederek gelen sizlere tek tek teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Gediz Engelliler Temsilcisi Mevlüt Ayyüz, engellilerin her zaman yanında olan, desteklerini esirgemeyen ve engellileri böyle güzel bir etkinlikle bir araya getirdiği için Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ederek plaket takdim etti.

Konuşmaların ardından yerel sanatçı Nihat Türkmen seslendirdiği eserlerle konuklar program sonuna kadar gönüllerince eğlendi.(EFE)
Kaynak: İHA